Recensioner

Recensioner från tidigare deltagare


"Tyckte du var riktigt bra på att föreläsa och guida. Du hade en inspirerande och välkomnade och öppen attityd som gjorde att man blev intresserad och vågade ställa frågor. Bra innehåll i kursen överlag."

 

"Tar med mig mycket kring de myter som pratades om, tex diastas. Tar även med mig att våga lyssna på kroppen mer och inte utgå bara från vad folk tidigare har sagt. Tar med mig ganska mycket olika bra grejer som du pratade om i teoridelen gällande träning under graviditet. Och kommer nog kunna träna ännu klokare nästa gång om jag skulle bli gravid igen!"

 

"Tack för en spännande kväll! Särskilt tack för den lättsamma och trevliga stämningen, utan att lämna ämnet.
Det stora budskapet jag tog mig handlade om att inte vara för rädd eller orolig för att göra fel. Detta var ett tryggande budskap med tanke på alla rykten som finns om att träning är skadligt. Samtidigt bra med riktlinjer med vad en ska undvika under framför allt andra halvan av en graviditet. Jag tog också med mig att träning före och undet graviditet minskar risker för komplikationer under graviditet och vid förlossning, superviktigt att veta!"

"Jag tyckte det var ett bra upplägg med föreläsning om träning under sedan efter graviditet. Jag tyckte om att du hänvisade dina påståenden och rekommendationer på vetenskapliga studier!"

 

"Bra övningar för bäckenbotten och rehab efter graviditeten. Jag tyckte kursen var bra överlag. Intressant med det teoretiska och frågor och svar."

 

"Jag tog med mig mer kunskap kring graviditet och bäckenbottens grund och träningsövningar."

 

"Jag tyckte det är bra att man får lära sig om kroppen, vad som händer med kroppen under och efter graviditet. Och ingående om knipövningar. Väldigt bra att kunna som man inte visste om men bör veta!"